Berilah aku kekuatan…

Salam kawan-kawan!
Adoyaiii….bz bz bz! Menci sgt x dapat update blog okeh! Nak sgt2 berblog dgn rajinnye seperti sebelum berhijrah dulu…Nak buek camno, byk bnda x setel lg…Nak sambung internet kat umah pun x buat-buat lagi! Haih! Pressure mak taw…

Tapi, saya berjanji pada diri sendiri bahawa saya akan berblogging semula dengan gigihnya lepas raya ni! Kan ku update blog ku ini setiap hari, or paling malas 2 hari sekali. Even sekontot mana pun entry akan ku gagahkan jua jari-jemari ini menaip entry untuk santapan rohaniku dan juga pembaca-pembaca di luar sana…InsyaALLAH….

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan TAHNIAH & ALFUN MABRUK kepada sahabat saya Shila Shower & Kown di atas kelahiran anak ke-2 mereka, Aiman Haris (yang hensem macam abangnye – Adam Haris). For Shila, congrats sgt2 sebab choose to breastfeed Aiman comeyl and do enjoy your breastfeeding journey ya…Juz remember that i will always be there for you…hehehehe…24 hours free consultation kay! =) Lyn minta izin buh gambaq Aiman kat sini na…
Frankly speaking, bila tengok Shila Shower & her newborn kat hospital baru-baru ni, hati ku ini meronta-ronta nak pregnant lagik! Camno ni bang? Teringggiinnnnnn sgt2 nih! Danish, are you ready to have your adik??? Hehehe…sebab daku dah merapu tahap gaban ni, maka dengan ini, saya tamatkan entry ini dengan kadar segera! =p!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

2 Comments

  1. Wan Anie September 3, 2010
  2. noorulaz September 3, 2010

Leave a Reply

*