Assignment Spesel Untuk TOP 10 Participants!

Seperti yang kalian semua sudah sedia maklum, saya telahpun mengumumkan senarai TOP 10 peserta SYTB Contest 2010 semalam. Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan TAHNIAH/CONGRATULATIONS kepada TOP 10 kite ye. Saya selaku salah seorang juri kepada contest nie pun memang fenin-fenin membuat pilihan siape yg betul-betul menepati syarat pertandingan dan memenuhi kriteria yang diperlukan dalam contest nie…

Okeis…memandangkan contest ini tinggal satu langkah je lagi untuk mengetahui siapa pemenang-pemenangnye, maka untuk berlaku lebih adil dan saksama, saya dengan ini ingin memberi “simple assignment” khusus untuk mommies kepada shortlisted peserta TOP 10 nie…hehehe..jangan risau ye mommies…assignmentnye tak lah susah mana pun…sonang jokkk… =)

Okay! Assignmentnye adalah —–> Anda semua dikehendaki mengarang tidak lebih dari 150 patah perkataan tentang : –

1) APA YANG MENARIK TENTANG BLOG HARLINDA HALIM a.k.a RICH MOM DIARY INI; dan

2) APAKAH TOPIK YANG PALING ANDA SUKA BACA DALAM BLOG HARLINDA HALIM a.k.a RICH MOM DIARY.

Assignment ini hendaklah di buat di dalam ENTRY BLOG kalian ya. Pastu, macam biase, sila tinggalkan URL/link entry tersebut di bahagian komen entry saya nih. Tunggu saya datang “melawat” entry anda tersebut, dan saya akan compilekan kesemua assignment later on…

Itu sahaje!!! Mudah je kan? Nak jadi pemenang kenalah berusaha sedikit kan?kan? Hehe… Kepada mommies  of the TOP 10 participants, please submit this assignment selewat-lewatnye hari JUMAAT ini, 7 January 2011 ya. Kepada yang gagal submit pada tarikh yang telah ditetapkan, anda akan disqualify secara otomatis ya…Kalau kalian submit cepat, lagi bagus. Sebab lagi cepat saya boleh umumkan pemenang-pemenang kan… =)

Orait! Itu saje  pengumuman penting untuk hari ini! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

18 Comments

  1. ummi amna amzar January 4, 2011
    • Harlinda Halim January 4, 2011
  2. hanaseman January 4, 2011
    • Harlinda Halim January 4, 2011
  3. Mummy_Ayu January 4, 2011
    • Harlinda Halim January 4, 2011
  4. Seri January 4, 2011
  5. Mrs. K January 4, 2011
  6. hanaseman January 5, 2011
  7. mama_fatin January 5, 2011
  8. MuzZz January 5, 2011
  9. zety zainal January 6, 2011
  10. Nadiah Sidek January 6, 2011
  11. anje January 7, 2011
  12. anje January 7, 2011
  13. deena awanis January 10, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge