Apa Yang Anda Perlukan Untuk Memulakan Biz Printing Dari Rumah

Halu-halu my frenz! ๐Ÿ™‚

Dah baca entry saya tentang WAHPE dan Heat Transfer Machine? Kalau belum lagi, saya cadangkan supaya kalian baca kedua-dua entry tersebut sebelum kalian baca entry yang ini. Sebab entry ni adalah merupakan kesinambungan dari kedua-dua entry tersebut. Lebih mudah faham dan takdelah kalian confuse lak tetibe kan… ๐Ÿ™‚

Okay, dalam entry Heat Transfer Machine sebelum ni, saya ada sebut yang saya akan terangkan lebih lanjut tentang apakah perkara-perkara yang anda perlukan untuk memulakan biz printing dari rumah. Tak susah pun kalian…yang penting ialah berapa banyak income yang kita bakal generate dari biz printing ni. Semua biz pun memerlukan modal. Bezanya hanyalah samada modal tersebut banyak atau sikit DAN adakah biz tersebut MUDAH atau SUSAH untuk pulang modal? Tu yang kite perlu pertimbangkan terlebih dahulu…

Untuk memulakan biz printing dari rumah dengan menggunakan Heat Transfer Machine, tools yang anda perlu ada dan sediakan ialah : –

Heat Transfer Machine

Sebuah komputer atau laptop

Printer

Ink (jenis sublimation)

Design yang bersesuaian DAN Transfer Paper (akan diterangkan kemudian)

Item/merchandise ย untuk biz anda spt T-shirt kosong, Mug, Pinggan, Ceramic Tiles,

Mouse Pad & Puzzle.

So, inilah dia sahaja barang-barang yang anda perlukan untuk start biz printing dari rumah anda sendiri. Selain dari Heat Transfer Machine dan item-item/merchandise, saya rasa hampir kesemua orang dah sedia ada komputer/laptop dan printer di rumah kan? Apa yang perlu anda dapatkan sekarang hanyalah sebuah Heat Transfer Machine dan juga item/merchandise DAN semua barang-barang tersebut kami sediakan dalam pakej lengkap. Bleh tengok balik semula apa yang kami tawarkan dalam pakej Heat Transfer Machine kat bawah nie….

So, apa lagi kalian…jum kite buat biz printing dari rumah dan jana pendapatan sampingan dengan cara mudah dan dengan hati yang gumbiraaaaa selalu! ๐Ÿ˜‰

Sebarang pertanyaan boleh terus contact saya yeh! Lynn @ 013-3238265

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

14 Comments

  1. nasa June 13, 2011
  2. akim June 24, 2011
    • Harlinda Halim June 24, 2011
  3. fieda June 28, 2011
    • Harlinda Halim June 29, 2011
      • fieda June 29, 2011
  4. kimi July 6, 2011
    • Harlinda Halim July 6, 2011
  5. kimi July 6, 2011
  6. nasrol,jb August 22, 2011
    • Harlinda Halim August 23, 2011
  7. Ridzwan January 12, 2012
  8. syahed July 27, 2012
  9. shahrul December 10, 2014

Leave a Reply

*

CommentLuv badge