Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan!

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak buat semua rakan & taulan. Tahun ni, kami berpuasa di rumah baru dan saya di tempat kerja baru bersama rakan-rakan sekerja baru. Masih dalam mode nak menyesuaikan diri dgn life baru. Sebagai new staff saya kena tunjuk “rajin” sket & tak boleh nak buat perangai macam senior/old timer yg lain. Everything kena follow the rules. Maklumlah, kite ni still under probation period. So nak make sure yang kita memang qualify & patut di terima dalam company ni, kenalah berkorban sket. So, time for me to blog is so  limited. Ni pun curi-curi masa nak type entry ni. Juz to update my blog yang dah dekat sebulan tak berusik.
Banyak nak cerita tentang my new life. Especially about my new office, new home & Danish. Sangat teruja nak buat entry2 ni semua. So, tunggu sket masa je lagi, i will make a come-back! Hehehe… Kerana masih banyak hutang saya pada anda semua…Hutang nak buat entry tulah, ni lah…
And lagi satu, tentang my busniness. Pun hold jugak sbb “perpindahan”…so, memandangkan banyak sgt benda “berpindah” dalam hidup saya lately, saya terpaksa mengambil “cooling-off period” sebelum saya resume everything.
Ape2 pun, thanks for still visiting my blog. Akhir kalam, marilah kite sama menjalani ibadah puasa dengan penuh kesyukuran dan keinsafan. Ambillah peluang berharga ini untuk meningkatkan pahala & amalan sempena bulan barokah ini….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

5 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e August 11, 2010
  2. harlinda halim August 11, 2010
  3. Mrs. Masykur August 13, 2010
  4. harlinda halim August 13, 2010
  5. Mrs. Masykur August 14, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge