My Lil’ Baby Yang Independent!

Ish..ish…ish…anak teruna saya yang sorang ni lately dah semakin independant plak. Sejak dah masuk umur 1 tahun 6 bulan ni, banyak benda die nak cuba buat sendiri. Kalau kita nak tolong, kita pulak yang dimarahnya…hehehe…

Semenjak beberapa minggu yang lepas, kami notice yang ada DUA perkara yang die bersungguh2 sangat nak buat sendiri. FIRST , pakai seluar & SECOND makan. Kalau nak pakaikan baju die lepas mandi tu, memang bergadoh sakan la. Mana taknye, Tuan Kecik sorang ni, mengaruk bile kite nak tulun die pakai baju. Adoiii la baby mak nie…tunggu la besaq sket baru berdikari…bagi la peluang kat mak nak pakaikan baju Danish sementara Danish still baby nie.. Nanti dan besaq panjang tak kuasa dah mak nak buat semua tu! Hehehe…

Ok lah kawan-kawan…jum kite tonton aksi my buah hati pengarang jantung sedang berusaha memakai seluar jeans nye! =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

16 Comments

  1. Aqila December 6, 2010
  2. adilla December 6, 2010
    • Harlinda Halim December 14, 2010
    • Harlinda Halim December 14, 2010
  3. amirah December 6, 2010
  4. AQisH December 6, 2010
    • Harlinda Halim December 14, 2010
  5. deena awanis December 7, 2010
    • Harlinda Halim December 14, 2010
  6. rose December 8, 2010
    • Harlinda Halim December 14, 2010
  7. mamazara December 8, 2010
    • Harlinda Halim December 14, 2010
  8. buy baby clothes March 28, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge