3rd and 4th day At Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka

At last, dapek gak saya meng”update” entry tentang hari ke-3 dan terakhir kami di Ayer Keroh, Melaka. So, entry ni hanyalah entry untuk “menayang” gambar-gambar sahaje lah ye nampaknye…hehehe. Sebab saya dah tak hengat sgt ape yang nak di tulis…

Yang pastinye, hari ke-3 dan ke-4, kami memang tidak kemana-mana. Saya dok kat bilek melayan Tuan Kecik while hubby buat kijo. Petang-petang kami gi swimming. Siok gilerr! Ape yg best ikut hubby kali ni, saya yang tukang teman ni pun enjoy makan free. Hehehe…tak malu ek…orangnye program, saya sibuk nak kupon makan free…. =p

So, enjoylah kalian menengok gambar-gambar saya snap selaku photographer yang tak professional… =)


Baru lepas mandi & nak gi breakfast! Semangat! =)


Hubby sampai moncong-moncong dok cedok lauks!


Swimming pool yang sgt luas!


Balcony resort…

Danish tengah buli Babah…hehehe…

My hunny bunch sugar plum…

Sleeping gaya baru!

Anak kesayangan Babah…

Solat jamak taqdim dulu before berangkat pulang

Bringing his shoes to me..with style! =p

Big ball for Danish…

Pemandangan resort yg cantek sungguh
Buat kenang-kenangan…



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge